Vrijwilliger in het dierenasiel

Tijdens mijn opleiding fotografie kwam in in contact met het dierenasiel, inmiddels vele jaren later ben ik daar nog steeds wekelijks te vinden.

Dieren zijn nu eenmaal speciaal en zullen altijd een plaats in mijn hart hebben maar sommige hebben dat net iets meer dan anderen.

Allemaal hebben ze een bijzonder verhaal en net als bij mensen is niet iedere dier geschikt om in grote groepen te leven . Dan hebben ze extra verzorging nodig omdat ze te jong zijn of te oud of zoals Opa Grijs ,te bescheiden.

Als het dan maar even mogelijk is nemen we ze mee naar huis voor wat extra aandacht .

Opa is zo bescheiden dat hij iedereen voor liet bij de voerbak en zo kwam het dat hij erg vermagerde en slecht in zijn vacht zat. Hij moest met spoed extra verzorging anders zag het er niet goed uit voor hem.

Inmiddels kun je alweer een beetje zien wat een prachtige kat hij eigenlijk is ,nog steeds laat hij zijn bakje door anderen leeg eten maar dat staan wij niet toe . Ook eet hij liever met ons mee, is hij blijkbaar gewend en heeft hij een voorkeur voor mannen .Blijven kan hij niet want als alles zou blijven kunnen we geen noodhulp meer geven aan anderen. 

Dus weet je iemand die deze knappe kerel een mooie oude dag kan en wil bezorgen neem dan contact op met 

Stichting Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen in Terneuzen en vraag naar Grijsje 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Niets van deze website mag zonder toestemming worden overgenomen, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om de (ontvangen) digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.


Leer meer over ons.

 

Marleen van de Velde  |   Knol 37  |  4542PV Hoek   |  Telefoon: 0115 617 452  | +31(0)637 290 674  | KvKnr. 74649396

 

email : asmisjo@gmail.com