Foto's in de studio

De foto’s draaien écht om de hond. Niet teveel poespas eromheen, de hond is het middelpunt van de foto en daar word je oog naar toe getrokken. En je wil toch een fotoshoot van je hond om prachtige foto’s van hem of haar te hebben? Een foto waar je je hond echt in herkent, alsof hij zo uit de foto kan stappen. Een foto precies zoals hij of zij écht is.  

Ik neem alle tijd. Of het nou 4 uur duurt, of een half uurtje. Er is geen tijdslimiet. Het blijven dieren, je kunt nooit voorspellen hoe het gaat. Sommige dieren hebben wat meer tijd nodig, dat is prima. Ik kijk naar de hond, niet naar de klok. Het gaat mij erom dat de hond zich op zijn of haar gemak voelt en er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden waar de hond ontspannen op staat.

Zijn er andere honden aanwezig

Nee tijdens de sessie zijn er geen andere dieren in de ruimte aanwezig, uw hond kan dan ook rustig los de ruimte verkennen en zo gewend worden aan de materialen en geuren die er aanwezig zijn.

Wat moet ik meenemen 

In de studio is van alles aanwezig om de aandacht van uw hond even vast te houden. Heeft uw hond een favoriet speeltje en heeft dat zijn volle aandacht dan kan dit zeker helpen. Heeft uw hond een speciaal dieet dan is het fijn dat u zelf een beloning meebrengt.Natuurlijk zorgt u ervoor dat uw hond er op zijn best uitziet .

 

Is mijn hond geschikt voor een fotoshoot ?
Ik ben ervan overtuigd dat iedere hond fotogeniek is en dat iedere hond mooi op de foto kan. Het is dan ook nog nóóit niet gelukt.

Baasjes staan vaak versteld van hun eigen hond op zo’n moment. Natuurlijk gaat het ook wel eens lastig inderdaad, maar dan nog lukt het met veel geduld, liefde en ervaring om mooie foto’s van het huisdier te maken. 

Kortom: Als je dit denkt.. Gooi die gedachte maar gauw aan de kant en probeer het eens, je zult verstelt staan!

Mijn hond is bang....

Helaas dat kan gebeuren en hoeft geen probleem te zijn.
Meestal, wanneer je het in alle rust probeert en het dier niet te veel dwingt zal het geen groot probleem zijn. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat ik iets zal doen wat de hond niet zal willen, we bekijken altijd samen wat het beste voor de hond is. En als het écht niet gaat, dan gaat het niet natuurlijk. De hond gaat voor. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Vragen?

Heeft u nog vragen stel ze gerust dan probeer ik zo snel mogelijk antwoord te geven. Dit kan via het contactformulier

 


Niets van deze website mag zonder toestemming worden overgenomen, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om de (ontvangen) digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.


Leer meer over ons.

 

Marleen van de Velde  |   Knol 37  |  4542PV Hoek   |  Telefoon: 0115 617 452  | +31(0)637 290 674  | KvKnr. 74649396

 

email : asmisjo@gmail.com