De workshop.

Deze praktijkgerichte workshop hondenfotografie in de studio is bedoelt voor iedereen die het leuk vindt om honden als model te fotograferen.

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je met het hondenmodel moet omgaan en hoe je de hond zover krijgt dat hij/zij voor jou wil poseren.

Er zullen verschillende honden zijn, sommige gewend om te poseren maar ook onervaren modellen. Je krijgt tips om tot het beste resultaat te komen met een stressvrije hond en uitleg over de lichtopstelling en de camera-instelling zodat er veel tijd overblijft om foto’s te maken. We werken met studiolampen aangestuurd door een zender vanaf de camera.

 

Voor deze workshop is een basiskennis fotografie gewenst, maar deze hoeft nog niet vergevorderd te zijn. Voor de meer ervaren of zelfs professionele fotograaf is de workshop echter ook leuk om te volgen, aangezien honden op de foto zetten toch heel wat anders is dan een persoon mooi fotograferen. We werken met studiolampen aangestuurd door een zender vanaf de camera.

 

Er kunnen slechts 4 personen tegelijk deelnemen. Hiervoor is gekozen omdat poseren voor een hond heel intensief is en zo iedereen toch de gelegenheid heeft om een aantal mooie foto’s te maken.

 

De kosten voor de workshop bedragen € 75.= dit is incl. koffie, thee of fris met wat lekkers, en de aanwezigheid van één of twee hond modellen.

 

Wat heb je nodig?

*Basis kennis fotografie, je weet hoe je de camera manueel insteld.

*De camera moet zijn voorzien van een aansluiting voor een externe flitser. 

*Een standaard lens is voldoende

*Volle batterijen en lege geheugenkaartjes.

 

Wat leer ik je?

*Gebruik en opstellen van diverse lichtbronnen.

*Met minimale investering de mooiste foto te maken

*Tips en tricks om de aandacht van de hond te krijgen.

*Hoe herken je stress signalen bij de hond.

 

 

Datum in overleg 

Niets van deze website mag zonder toestemming worden overgenomen, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om de (ontvangen) digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.


Leer meer over ons.

 

Marleen van de Velde  |   Knol 37  |  4542PV Hoek   |  Telefoon: 0115 617 452  | +31(0)637 290 674  | KvKnr. 74649396

 

email : asmisjo@gmail.com